jueves, 18 de junio de 2015

L'actriu carletina Lola Moltó, protagonista de la segona pel·lícula de Giovanna Ribes

Lola Moltó, actriu que compta amb una dilatada experiència, va saltar a la fama a partir de la seua interpretació del personatge de Dora a L'Alqueria Blanca que, amb 10 temporades, es va convertir en la sèrie de més èxit de Canal 9.

Ara ha  començat el rodatge  de La Família, el segon llargmetratge de la directora valenciana Giovanna Ribes. Després de la seua opera prima, Un Suave Olor a Canela, on també va participar l’actriu carletina, La Família reflexiona sobre les diverses etapes de la vida i les relacions familiars.

L'equip artístic compta amb alguns dels actors i actrius de més prestigi a la Comunitat Valenciana i a tota Espanya. Mireia Pérez i Lola Moltó tornen a ser elegides com a protagonistes després de la seua excel·lent interpretació en la pel·lícula anterior de Ribes; Pep Cortés, amb la seva llarga trajectòria en cinema i televisió, protagonitza el complex personatge de l'avi Roger. Serà acompanyat pel jove Ciro Maró en el seu segon projecte de llargmetratge com a protagonista. El repartiment també compta amb les col·laboracions especials de Sergio Caballero, Hwidar Abdelatif i Joan Gadea.

La directora opta de nou per fer una pel·lícula totalment valenciana, tant pel que fa a la producció com a les localitzacions i inclús tenint el valencià com a primer idioma. S’espera que La Família puga estar ja acabada a la tardor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario