sábado, 27 de junio de 2015

Detinguda a Carlet una dona de 45 anys per tràfic de cocaïna i heroïna

La Guàrdia Civil ha detingut una dona a Carlet com a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues i ha decomissat distintes quantitats de substàncies estupefaents i diners en efectiu.
Segons ha comunicat l’institut armat, el mes de febrer s’inicià la denominada operació REEF per a investigar un domicili on presumptament es traficava amb psicotròpics, i s’ha pogut constatar que existia un punt de venda de droga a la menuda.

Gràcies a este operatiu, el passat 19 de juny va ser detinguda una dona de 45 anys i de nacionalitat espanyola que utilitzava un domicili amb portes i reixes reforçades com a punt de venda de droga. En el registre, els agents decomissaren 20 dosis de cocaïna, heroïna i diners en efectiu, així com 2 ordinadors, tres telèfons mòbils, un televisor, un anell d’or i la ràdio d’un vehicle. Tots estos efectes, l’origen dels quals és desconegut, podrien haver sigut utilitzats com a pagament de la droga, segons les fonts, que han indicat que les diligències han passat a disposició del jutjat d’Instrucció 2 de Carlet. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario