martes, 16 de junio de 2015

La Guàrdia Civil decomissa a Carlet 750 plantes de marihuana camuflades entre fruiters


Agents de la Guàrdia Civil han desmantellat 750 plantes de marihuana camuflades entre arbres a Carlet, així com més de 2 quilos de marihuana processada a l'interior d’una caseta de camp, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.
La recerca es va obrir el passat mes de maig davant la possibilitat que en el terme municipal de Carlet poguera existir una plantació camuflada entre arbres fruiters, per la qual cosa la Guàrdia Civil de Carlet i el Seprona d'Alzira van muntar un dispositiu per a poder identificar, localitzar i detenir als suposats autors.
Els agents van comprovar que en una propietat rural existia un cultiu de plantes de marihuana, que era vigilades i conreades de forma contínua, per la qual cosa van procedir a la detenció el passat dia 4 de juny d'un home de 48 anys i a la imputació d'un altre home de 51 anys per la seua implicació en un delicte contra la salut publica.
En el registre practicat pels agents, la Guàrdia Civil han confiscat un total de 750 plantes de marihuana, en fase de creixement, situades entre els fruiters. A l'interior de l'habitatge els agents van trobar un complet sistema de processament de droga, en diversos quartos es distribuïa l'assecat i neteja així com l'envasament i la dosificació, on es van confiscar mes de 2 quilos de marihuana en perfecte estat per a la seua venda. Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d'Instrucció nº 1 de Carlet. 

1 comentario:

  1. Despenalització ja! Que es regularitze el consum, es fiquen tases i deixen alls llauradors que trien si volen cultivarla

    ResponderEliminar