lunes, 23 de febrero de 2015

Estupor en la societat valenciana pel discurs de Rita Baberà en la crida de falles


Una autèntica indignació en el món faller i en la societat valenciana en general ha suscitat el discurs de l'alcaldessa de València, Rita Barberà, en l'acte institucional de la crida, que marca l'inici de les festes falleres del cap i casal. En una breu intervenció, la sra. Barberà -durant 24 anys alcaldessa de València- literalment desfà el valencià, llengua per la qual no demostra tindre un mínim de respecte. Entre altres coses diu: "Fallers i falleres, vos anime a que dexei...dejei passar el fred del verano, el fred de l'hivern i boquem el caloret, el caloret faller, el caloret sin duda, el caloret de foc i  la flama, el caloret faller. Tenim que buscar la llegà de... l'arribada de la festa fallera".

Les xarxes socials no han parat de bullir des d'anit, reflectint la consternació de la nostra societat pel discurs de Rita Barberà i el seu evident menyspreu pel nostre idioma.

També a Carlet l'episodi de Rita Barberà en l'acte de la crida de falles ha tingut un elevat impacte entre els ciutadans, que no han parat de comentar el fet i de rebre i enviar multitud de referències pels dispositius mòbils.

No hay comentarios:

Publicar un comentario