miércoles, 25 de febrero de 2015

Crespo opta pel penalista que defensà a Camps, Blasco i Fabra


L’alcaldessa de Carlet, María Ángeles Crespo, també s’ha posat en mans del penalista Javier Boix, el mateix que ha defensat els interessos de nombrosos càrrecs del PP amb problemes judicials. Crespo haurà de declarar el pròxim 15 de juny en qualitat d’imputada en el jutjat d’instrucció número tres de Carlet, que té una causa per possible delicte de prevaricació administrativa i contra la integritat moral. Crespo se suma a la cartera de clients de Boix, entre els quals figuren, a més de Camps, els condemnats Rafael Blasco, Carlos Fabra o Fernando Cartagena.

El contenciós per a resoldre el possible assetjament es deriva a la via administrativa, però el de la possible prevaricació té un major recorregut judicial i més calat polític perquè una condemna podria portar-la fins i tot a la inhabilitació per ocupar càrrec públic.


A més a més, la declaració del policia l’avalen quatre funcionaris i entre la documentació que ja té el jutge figuren butlletins de denúncia on la mateixa alcaldessa hauria realitzat anotacions amb els termes “anul·lar” o “ratificar” en funció de si ella mateixa decidia que el tràmit sancionador seguira avant o quedara paralitzat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario