martes, 25 de noviembre de 2014

Multada una dona amb 1.800 euros per colar-se sis voltes en el metro

Una dona ha sigut multada amb 1.800 euros per sis faltes d’estafa després de colar-se el mateix nombre de vegades en el metro de la línia 1 de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), sense pagar el bitllet, segons una sentència del jutjat d’instrucció número 2 de Carlet. La condemnada, que no es presentà al juí, ha de pagar també una irrisòria indemnització de 12 euros a FGV pels transports que realitzà i no pagà.

Els fets van ocórrer entre el 8 de gener i el 23 d’abril d’enguany, quan R.M. viatjà en sis ocasions sense bitllet en trens de la línia 1 de Metrovalencia. La dona va ser descoberta entre les estacions de Carlet i Montortal pels interventors, que emplenaren els corresponents butlletins de denúncia, i un dels dies s’hi colà dos vegades en el metro, primer en el trajecte d’anada i després en el de tornada.


A més a més, R.M. insultà i amenaçà presumptament els treballadors de FGV quan li van requerir el bitllet, segons declararen els interventors en el judici, encara que la dona no va ser condemnada per estos fets perquè no van ser reflectits en la denúncia presentada per les sis estafes. La jutge de Carlet condemna també R.M. al pagament de les costes del juí. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario