lunes, 30 de diciembre de 2013

La pastisseria Sant Bernat organitza el segon taller de decoració amb fondant



La pastisseria Sant Bernat de Carlet ha organitzat el segon taller pràctic per a ensenyar a descorar un pastís amb la tècnica fondant, una pasta de sucre innovadora i d’última tendència.

Àlex Tàpia, professional reboster, va ser l’encarregat d’impartir el curs i explicar pas a pas les tècniques a seguir, també mostrà els millors productes per a la seua elaboració. En finalitzar el curs, els alumnes pogueren endur-se els pastissos per a mostra-los i compartir-los amb la família, com també un diploma acreditatiu.

Què és i què es pot fer amb el fondant?
Fondant és en rebosteria general una pasta laminada que s’utilitza principalment com a recobriment de certes preparacions com pastes, pastissos, cupcakes, etc. En la majoria dels casos el fondant és una decoració rebostera. A més d’utilitzar-se com a recobriment de pastissos, es poden fer diverses figures, com ninots, flors, vehicles, etc. per a la decoració, sense oblidar mai que el fondant és comestible.



No hay comentarios:

Publicar un comentario