La pastisseria Sant Bernat de Carlet ha
organitzat el segon taller pràctic per a ensenyar a descorar un pastís amb la tècnica
fondant, una pasta de sucre innovadora i d’última tendència.
Àlex Tàpia, professional reboster, va ser l’encarregat
d’impartir el curs i explicar pas a pas les tècniques a seguir, també mostrà
els millors productes per a la seua elaboració. En finalitzar el curs, els
alumnes pogueren endur-se els pastissos per a mostra-los i compartir-los amb la
família, com també un diploma acreditatiu.
Què és i què es pot fer amb el fondant?
Fondant és en rebosteria general una pasta
laminada que s’utilitza principalment com a recobriment de certes preparacions
com pastes, pastissos, cupcakes, etc. En la majoria dels casos el fondant és
una decoració rebostera. A més d’utilitzar-se com a recobriment de pastissos,
es poden fer diverses figures, com ninots, flors, vehicles, etc. per a la
decoració, sense oblidar mai que el fondant és comestible.
No hay comentarios:
Publicar un comentario