miércoles, 21 de noviembre de 2012

Tres carletins han participat en el Campionat d'Europa de Karate

Tres karateques carletins han participat en el Campionat d'Europa de Karate Sub-22 i Cadet representant la selecció espanyola. José Miguel Gómez es va classificar en cinquena posició en la modalitat kumite Sub-22, Carles Dauder va obtindre un sisé lloc en kates Cadet i Lidia Soriano va aconseguir una cinquena posició en kumite Cadet.

La competició es va celebrar els dies 16 i 17 de novembre en la ciutat polonesa de Kielce. Han participat més de 200 karateques de països com França, Gran Bretanya, Holanda, Bulgària, Hongria, Romania, Ucraïna, Lituània, Espanya, etc. Així mateix, Pedro Soriano també ha viatjat fins a Polònia per exercir com a àrbitre en les semifinals i en les finals de les diferents categories. El carletí Pedro Soriano està considerat com un dels 10 millors àrbitres d'Europa.