jueves, 22 de noviembre de 2012

Julia Tomás delegada del programa Model de Parlament Europeu


L'estudiant de Carlet, Julia Tomas Chenoll, està participant estos dies a Madrid com a delegada en l'edició d'enguany del programa Model de Parlament Europeu. 

En les sessions, que es desenvolupen en anglés, hi participen 150 joves de 27 països d'Europa entre ells Julia i deu estudiants espanyols. 

Els joves 'europarlamentaris' debaten temes com la crisi de l'euro, l'atur juvenil, la propietat intel·lectual, la protecció de la biodiversitat i l'estandarització de l'educació secundària a la Unió Europea.

 La iniciativa s'emmarca en el programa Model de Parlament Europeu (MPE), organitzat a Espanya per l'Obra Social de Caja Madrid i la Fundació San Patricio, i començà el passat 19 de novembre amb una cerimònia d'apertura al Senat. 

Després dels debats d'estos, els textos aprovats seran enviats al Parlament Europeu per a la seua consideració com a "mostra de l'opinió de la juventut". El programa MEP té l'objectiu d'elevar la consciència i identitat europees dels joves i se celebra des de 1994 a distints països de la Unió Europea. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario