martes, 20 de noviembre de 2012

La Fiscalia demana 4 anys de presó per a dos joves de Carlet que es pegaren quan celebraven la victòria d'Espanya en l'Eurocopa


La Fiscalia de València sol·licita dues penes de quatre anys de presó per a dos joves de Carlet acusats d'agredir-se mútuament quan un d'ells celebrava la victòria de la selecció espanyol de futbol en l'Eurocopa a Carlet el 2008. El juí contra estos joves hauria d'haver-se celebrat este dimarts en la secció primera de l'Audiència Provincial de València, però finalment s'ha suspés i el procediment es derivarà a un jutjat Penal. L'incident va tindre lloc el 26 de juliol de 2008, a la Ronda del Malecó de Carlet. Sobre les 23.00 hores, un dels acusats, de 23 anys, anava en cotxe juntament amb altres dos persones, celebrant la victòria de la selecció, amb la qual cosa anaven tocant el clàxon i tirant coets per la finestra del cotxe.

Un dels coets que tirà va estar a punt d'arribar a un grup de persones que estava patinant, entre els que s'hi trobava l'altre acusat, J.C.E, de 27 anys, que els insultà i els recriminà l'actuació, segons el relat del ministeri públic. Seguidament, els ocupants dels cotxe el detingueren i començaren una discussió en la que el primer acusat colpejà en el cap al segon amb un cendrer de vidre que tenia a l'interior del vehicle, i li pegà puntades de peu i colps. Així mateix, aquest el colpejà --tant a ell com a l'altre xic- amb el seu monopatí.

Al dia següent, el 27 de juliol, sobre les 21.00h, quan J.R.H es trobava en la barra exterior d'un bar de Carlet, arribà J.C.E en companyia d'un grup de persones, amb un casc semi-integral, i portava una navalla en una mà i un bat de beisbol en l'altra. Amb este bat colpejà el primer acusat al cap, esquena i vàries parts del cos. Per estos fets, el ministeri fiscal demana per a J.C.E quatre anys de presó per un delicte de lesions i pagar una multa de 900 euros per dos faltes de lesions. També se sol·licita una indemnització de 2.510 euros; i demana altres quatre anys de presó per a J.R.H per un delicte de lesions i una indemnització de 1550 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario