viernes, 15 de junio de 2012

1.185 rebuts de l'IBI Urbana 2012 rebran una bonificació del 3%





La iniciativa municipal de bonificar el 3 % del rebut de l'IBI Urbana 2012 ha sigut tot un èxit. En total, 1.185 rebuts s'han acollit a aquesta rebaixa fiscal que ha permés els veïns estalviar-se 13.403 euros.



L'Ajuntament de Carlet emetrà al cobrament el pròxim 20 de juny de tots aquells rebuts de l'IBI Urbana que van sol·licitar de forma voluntària el pagament anticipat per a poder-se acollir a la bonificació del 3 %. En aquest període de cobrament extraordinari, l'Ajuntament recaptarà 433.374 euros.

 Amb aquesta iniciativa, la Corporació municipal pretén atenuar la càrrega fiscal als ciutadans en aquests temps d'adversitat econòmica i ajudar les economies familiars.

Amb el descompte del 3 % s'ha incentivat el veí i se li ha generat un rèdit que li beneficiarà en aquests moments de crisi. 

La resta de rebuts que no han sol·licitat el cobrament anticipat, podran realitzar el pagament durant el termini voluntari durant tres mesos, concretament entre el 15 de setembre i el 15 de desembre. Els rebuts domiciliats es cobraran aproximadament un mes després de l'obertura del període de pagament voluntari.



L'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, ha manifestat la seua satisfacció pel gran acolliment que ha tingut aquesta proposta econòmica que va realitzar l'Ajuntament amb l'única fi d'afavorir, ajudar i recolzar les economies domèstiques. “Espere que el pròxim any s'acullen a aquesta iniciativa moltes més persones. Una vegada més l'equip de govern de l'Ajuntament de Carlet està al costat dels veïns per a beneficiar-los en la seua economia. D'aquesta manera responem enfront de les acusacions del grup municipal Bloc-Compromís que ens acusa d'afany recaptatori”.

La regidora del Bloc-Compromís, Maria Josep Ortega, ha manifestat que “Ens alegrem que molts veïns de Carlet s’hagen acollit a aquesta subvenció que ja va tindre el nostre suport en el moment, no obstant, lamentem que l’alcaldia no acceptara la proposta del Bloc-Compromís on demanàvem una bonificació del 5%, així com el fraccionament i ajornament de qualsevol import a qui ho demanara i el PP es negà a acceptar-ho.”. Ortega ha afegit també que “aprofitem per demanar novament una revisió cadastral a la baixa ja que estem pagant uns valors un 30% més cars dels  actuals i el PP s’ha negat repetidament a aquesta petició pel seu afany recaptatori”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario