lunes, 18 de junio de 2012

Un centenar de ciclistes de Carlet recorren la ruta Bernardina

Un centenar de ciclistes van participar ahir en la I Volta Cicloturística Són Elles Carlet en la qual van realitzar la Ruta Bernardina que unix Carlet amb Alzira. Xiquets, adolescents i majors no van voler perdre's esta cita esportiva. 

El grup de ciclisme femení de Carlet ‘Penya BTT Són Elles' va organitzar esta travessia que va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, el regidor d'Esports, Pau Mendoza, i l'edil de Cultura, Leo Hernández. També van vindre dos ciclistes des de Madrid i un altre des d'Alacant per a realitzar la ruta que rememora el naixement, vida i martiri dels sants patrons Bernat, Maria i Gràcia.

Les xiques de la Penya BTT Són Elles van aprofitar la cita per a estrenar un nou equipatge en què dominen els colors verd, morat i blanc. Els més de 100 participants es van concentrar a les 8.30 hores en l'ermita de Sant Bernat, lloc d'inici de la Ruta Bernardina. La no excessiva calor de diumenge va fer més suportable la realització dels 15 quilòmetres del recorregut.

La comitiva va arribar fins a l'ermita de Sant Bernat a Alzira, al costat de la pileta del Martiri, on van ser rebuts pel president de la Pontifícia Arxiconfraria dels Sants Patrons d'Alzira, José Palacios. En el paratge van tindre oportunitat d'esmorzar, descansar i recuperar forces per a la tornada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario