viernes, 15 de junio de 2012

La Devesa oferirà un cicle formatiu d'animació i activitat esportiva




El pròxim curs el col·legi bilingüe La Devesa de Carlet oferirà un cicle formatiu de Grau Superior d'animació i activitats físiques i esportives, sent l'únic centre de la Ribera que ho impartirà actualment. El centre de Carlet ofereix una formació completa, donant la possibilitat al seu alumnat d'obtenir a més de la titulació, certificats en els seus coneixements tant en idiomes amb el títol del Cambridge, com en noves tecnologies amb Microsoft Office Specialist.

Ls pràctiques del cicle pioner en la comarca es podran realitzar en dferents empreses, a més dels col·legis i instal·lacions esportives del rup Sorolla, organització a la qual pertany el centre, i en finalitzar els estudis s'entrara a formar part de la Borsa de Treball de Grup Sorolla.

El col·legi bilingüe La Devesa, compta amb unes àmplies instal·lacions envoltades de naturalesa, en les quals l'alumnat gaudeix cada dia en els seus moments d'oci i descans. La distribució de l'aulari en plantes diferenciades per edats amb amplis passadissos, facilita un ambient tranquil i acollidor. Al mateix temps les instal·lacions esportives amb una piscina coberta semiolímpica i el pavelló poliesportiu permeten a l'alumnat la pràctica de diferents esports.

A partir del curs que ve en elles entrenara l'escola de futbol externa de la Fundació València CF. A més, aquest centre és referent en la utilització d'aplicacions TICS i disposa de pissarres digitals interactives amb connexió a Internet en totes les seues aules, unint-se aquest curs al programa d'Escoles Innovadores de Microsoft en la categoria de 'Pathfinder', pel seu treball dirigit a transformar el model educatiu actual i preparar al seu alumnat per a l'èxit en el segle XXI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario