jueves, 22 de octubre de 2015

Un jove de Carlet mor d’un tir a Palma de Gandia

(Foto: Gente de la Safor)


Pel que sembla, el mort, d'uns 20 anys  i d’ètnia gitana,  intentava, junt a un altre jove que va resultar ferit, robar marihuana de l'interior de la caseta, al costat de la qual, segons la informació coneguda, hi havia una plantació de cànnabis. Els fets es van produir poc abans de la una de la matinada de dimecres, i no han transcendit molts més detalls respecte a la identitat dels autors del tiroteig.

Un ferit de bala de l’Alcúdia

Sí que se sap que la propietat on van succeir els fets pertany al clan dels Corache, coneguts per la seua relació amb el tràfic d’estupefaents. La casa està ubicada a la zona de la Marxuquera de Palma de Gandia, on es va traslladar una patrulla de la Guàrdia Civil de la caserna de Vilallonga després de ser advertida des de l'Hospital de la Ribera de l'ingrés d'un jove amb una ferida de bala a l'abdomen, traslladat amb ambulància des de l’Alcúdia,  fet a partir del qual se’n van poder obtindre les primeres informacions. Els investigadors van localitzar el cadàver del jove carletí l’endemà al matí, tot i que els autors dels fets  havien tingut temps fins i tot de tractar d'ocultar el cos sense vida de la víctima.

Encara no es coneix la identitat de la persona o persones que van disparar als presumptes assaltants,  encara que se sospita que es tracta d'algun membre de la família propietària que pernoctava allà per protegir les seves pertinences, entre les quals, òbviament,  la marihuana.

 Cap veí de la zona va advertir res estrany durant la nit i van caure en compte que alguna cosa greu havia succeït en presentar la Guàrdia Civil a primera hora del matí. Es tracta d'una caseta aïllada, on s'apunta que es  criaven cavalls i gallines i on, a més, els veïns, assenyalaven que es produïa una entrada i sortida freqüent de persones.

 Posteriorment es van desplaçar efectius del Grup d'Homicidis i Criminalística de la Guàrdia Civil de València per a fer les primeres investigacions i alçar els corresponents atestats i recollida de proves.  A les parets exteriors de la casa encara eren visibles ahir les taques de sang. A l'interior, els agents van trobar cabdells de marihuana, per la qual cosa també s'han obert diligències per tràfic de drogues .


El cos del jove mort va ser traslladat fins a l'Institut de Medicina Legal per a la realització de l'autòpsia, mentre que el  ferit està custodiat a l'Hospital de la Ribera.  El seu estat no és greu,  encara que està en observació per una lesió hepàtica causada pel tret . Fins anit no s'havien produït més detencions.
(Foto: Levante-EMV)

No hay comentarios:

Publicar un comentario