sábado, 17 de octubre de 2015

Intervenen 940 plantes i 2.500 esqueixos de marihuana en quatre cases de Carlet


Quatre habitatges de Carlet amagaven 940 plantes en fase de creixement i uns 2.500 esqueixos de marihuana a punt per a ser  venuts, a raó de 4 euros cada un. L'operació, duta a terme per la Guàrdia Civil, s'ha saldat amb la detenció de tres persones, un xic de 19 anys i dos dones de 50 i 56 anys 

En la intervenció, els agents van poder comprovar que diversos habitatges de Carlet es feien servir com a llocs de cultiu de marihuana i com a punts de venda d'esqueixos on els detinguts, a més de cultivar les plantes per a produir la droga, venien els esqueixos. Els agents també han confiscat 200 elements d'il·luminació i més de 100 de ventilació.


17 instal·lacions elèctriques connectades il·legalment


Els individus obtenien els esqueixos per mitjà del cultiu en "incubadores" de tiges de planta mare. En l'operació també s'ha constatat l'existència de 17 instal·lacions  connectades al subministrament elèctric de forma il·legal.


11 vivers de marihuana desmantellats a Carlet en 10 mesos


La Guàrdia Civil ha desmantellat enguany 11 hivernacles de marihuana i ha confiscat unes 2.400 plantes. En les quatre operacions efectuades durant 2015 a Carlet s'ha detingut 22 persones, 13 d'elles d'una sola família, acusades d'un delicte contra la salut pública.


No hay comentarios:

Publicar un comentario