jueves, 7 de mayo de 2015

Navarro nega que vaja a pactar amb el PP



La candidata socialista a l'alcaldia de Carlet ha negat mitjançant un comunicat un possible pacte amb el PP a partir del 24 de maig. "Els socialistes de Carlet volem que el PP se’n vaja a l'oposició”. "Mª Ángeles Crespo està doblement imputada i ha estat aplicant la seua majoria absoluta massa temps. Ha arribat el moment que Carlet tinga un govern progressista que pose a les persones al centre de les seues polítiques", ha assegurat la candidata del PSOE.
Lola Navarro ha assegurat que el PSPV és "un partit d'esquerres, l'únic a la Comunitat Valenciana que mai ha pactat amb el PP i mai ho farem". "El millor que li pot passar a Carlet és que el PP se’n vaja a l'oposició". La candidata socialista ha manifestat que "és més necessari que mai que hi haja un govern progressista i això solament serà possible si els socialistes tenen una majoria suficient després de les eleccions locals del 24 de maig".

Navarro ha conclòs afirmant que "es presenta a les eleccions convençuda que pot posar el marxa les polítiques socials que els ciutadans de Carlet necessiten".

No hay comentarios:

Publicar un comentario