jueves, 30 de abril de 2015

Relendo, una plataforma dedicada al lloguer de productes entre particulars

Relendo.com és la primera plataforma dedicada al lloguer de productes entre particulars ubicats en una mateixa zona geogràfica. L’objectiu és doble, d’una banda donar possibilitat perquè els usuaris que tinguen objectes a casa i que no utilitzen, puguen rendibilitzar-los donant-los una vida nova. D’altra banda, permet a altres persones amb necessitat d’utilitzar puntualment un objecte, la possibilitat de llogar-lo per un temps determinat, sense necessitat de realitzar el desemborsament que implicaria comprar-se’l novament.

Esta startup nascuda a València ofereix la possibilitat de llogar els seus productes a través de la plataforma, durant un període de temps, a canvi d’una compensació econòmica.


Quatre mesos després de la seua creació, han aconseguit validar el model negoci i alçar l’interés suficient per a ser ademesos en el programa d’acceleració de Plug and Play. Relendo funciona a través de la seua web www.relendo.com o facebook www.facebook.com/relendo.es, en pocs passos pots descobrir quines persones del teu voltant tenen d’articles que puguen servir-te. Relendo disposa ja d’un catàleg molt ampli de productes distribuïts per tota Espanya, entre els quals es troben articles tecnològics com projectors i pantalles, càmeres de vídeo i fotografia, equips de so o videojocs.


No hay comentarios:

Publicar un comentario