viernes, 3 de abril de 2015

Més de 1.200 vehicles de Carlet no tenen passada la ITV


Les dades fetes públiques per la Direcció General de Trànsit (DGT) revelen una xifra eloqüent sobre el grau d’incompliment de la normativa en matèria de manteniment a Carlet. Un total de 1.029 cotxes de la nostra localitat no tenen en vigor la Inspecció Tècnica de Vehicles, d'un total d'11.474 vehicles.

No obstant això, el total de vehicles que no han passat este rigorós examen mecànic en els terminis estipulats per la legislació és encara major, ja que als cotxes s’han d’afegir altres mitjans de transport com les motocicletes, els ciclomotors, furgonetes i fins i tot camions. Precisament les estadístiques locals assenyalen que almenys 253 motocicletes no tenen la documentació tècnica en regla. Segons les dades de la DGT, l'antiguetat mitjana dels vehicles de Carlet és de 10,3 anys. 


El fet que la borsa de vehicles sense ITV en vigor arribe a unes dimensions tan considerables pot explicar-se en gran mesura pels efectes de la crisi econòmica en les butxaques dels ciutadans. Molts dels propietaris no poden permetre’s el cos que suposa la posada a punt del vehicle i el posterior pagament de taxes, que a la Comunitat Valenciana és el més car de tota Espanya.

Font: Direcció General de Trànsit i Levante EMV S. Vives

No hay comentarios:

Publicar un comentario