miércoles, 1 de abril de 2015

Funcionaris de l'Ajuntament de Carlet declaren contra l'alcaldessa, imputada per prevaricació


L'alcaldessa de Carlet, María Ángeles Crespo, es troba imputada per prevaricació i assetjament laboral pel jutjat d'Instrucció número 3 de la localitat. Les recerques del ministeri públic, en principi, retraten una alcaldessa amb nombrosos enfrontaments amb empleats públics. També conclouen que existeixen indicis suficients que donava ordres per a retirar algunes sancions de trànsit, segons les declaracions dels testimonis.

D’estes declaracions també es desprén que l’ara imputada ha tingut nombrosos enfrontaments amb altres treballadors de l’Ajuntament. “O estàs amb ella o contra ella”, apuntà un policia. Així, entre els casos que citen els testimonis, destaca el d’un encarregat d’obres de magatzem: “el deixà més de dos anys en un cantó del poble, baix d’un arbre i sense cap tipus de treball que fer”, desvela precisament una treballadora de la neteja que ja ha guanyat dos contenciosos contra l’alcaldessa. Un altre declarant afegí sobre el mateix cas que també “el posà a vigilar un camí per a ridiculitzar-lo”.


Un dels funcionaris citats en fiscalia contà el cas d’un enginyer “al qual el va apartar en un despatx durant un any”. Les declaracions recullen també altres suposats conflictes amb una antiga bibliotecària, amb un policia a qui deixà de pagar-li la productivitat després de recriminar-li que portara un tatuatge a la vista o fins i tot enfrontaments amb qui fóra la seua secretària particular que, en l’actualitat, ocupa un altre lloc de treball.

Font: Las Provincias - A. Rallo  

No hay comentarios:

Publicar un comentario