lunes, 20 de abril de 2015

Compromís presenta una llista preparada per a governar


L’actual portaveu de Compromís a Carlet encapçala una llista plural, oberta i representativa dels diversos sectors de la societat civil carletina. La llista, que ha estat aprovada per unanimitat per l’assemblea local, s’ha configurat per a propiciar el canvi polític a la nostra ciutat.

La llista de Compromís per Carlet conjuga joventut i experiència, amb persones molt arrelades a la vida associativa i professional de Carlet. La diversitat representa tots els àmbits de la nostra societat. Així, hi ha metges, comerciants, estudiants, llauradors, professors, autònoms, empleats, professionals, jubilats, etc. Inclús s’ha inclòs de forma simbòlica jóvens que han hagut d’anar-se’n a treballar i viure molt lluny de Carlet davant de la situació actual.

Maria Josep Ortega ha manifestat que “encapçale un equip magnífic de persones molt preparades per al govern de Carlet, persones honrades i plenes de força i d’il·lusió per a governar des de la humilitat però amb les idees ben clares en cada un dels àmbits: benestar social, educació, seguretat ciutadana, agricultura, comerç, empresa, serveis públics, cultura, esport, falles i festes, etc.”. Ortega ha afegit que “estem reunint-nos amb desenes d’entitats, associacions locals i veïns i veïnes de cada barri, per a enllestir un programa complet i alhora realista sobre les necessitats que té el nostre poble. Fem el programa amb la gent de Carlet de la mateixa manera que volem governar no només per a la gent sinó amb la gent. Volem, si el poble ens dóna la seua confiança, comptar amb les persones des del primer dia, amb totes les persones i de qualsevol àmbit i adscripció, perquè el futur de Carlet l’hem de construir entre tots i totes”. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario