domingo, 22 de febrero de 2015

Lola Navarro, candidata del PSOE a l'alcadia


La portaveu socialista a l’Ajuntament de Carlet, Lola Navarro, serà la candidata a l'alcaldia de Carlet en les eleccions municipals del 24 de maig. L’assemblea general del PSPV local celebrada dijous passat, aprovà amb el 100% dels vots la llista electoral encapçalada per Lola.

La candidatura socialista, segons apunten en un comunicat, combina noms habituals en les files socialistes amb cares noves. L’advocat i actual regidor Rubén Pascual ocuparà el número dos de la llista. Segons Navarro “la nova candidatura barreja experiència i renovació” i anuncia que pròximament es reunirà amb les associacions i la societat civil per a elaborar el programa de govern que desenvoluparà per al futur de Carlet”.


Des de la formació socialista asseguren que “la llista que encapçala Navarro és una candidatura que expressa el canvi urgent que necessita Carlet. És una candidatura amb una generació de persones que vol treballar per Carlet. És una alternativa de govern de la doblement imputada Mª Ángeles Crespo”. A Lola Navarro i Ruben Pascual els seguiran Maribel Hervàs, Guillermo Paris, Carmen Alcover i Enrique Llamas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario