domingo, 15 de febrero de 2015

La Devesa, ambaixadora dels Drets dels Xiquets



La setamana passada, com cada curs, l'alumnat del Col·legi la Devesa Bilingual School va col·laborar amb 'Save the Children' participant en la XI Carrera Solidària organitzada pels alumnes del cicle formatiu de TAFAD del Centre.
En aquest esdeveniment es va comptar amb la presència del delegat de València d'aquesta organització, que va lliurar a Manuel Ayerbe, director del col·legi de Carlet, d'una placa en reconeixement a la trajectòria del centre col·laborant amb ells, i nomenant-lo Col·legi Ambaixador en la defensa i promoció dels Drets del Xiquet.
L'objectiu de la carrera és la recaptació de fons a través dels diferents patrocinadors que busca l'alumnat de primària. Per cada volta que realitzen comprometen uns diners per a donar. Enguany els diners arreplegats es destinarà a l'ajuda dels xiquets de Mali en els àmbits de l'educació, la salut i la nutrició.
L'acte va ser tancat pel cor Farinelli del col·legi per a commemorar que enguany es compleix el 95 aniversari de la fundació de 'Save the Children', precursora de la Declaració Universal dels Drets del Xiquet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario