jueves, 21 de agosto de 2014

Productors de cítrics i caquis temem una caiguda dels preus pel boicot rus


La determinació de Rússia de vetar les importacions agroalimentàries de la Unió Europea, després de les sancions aplicades a aquest pel conflicte amb Ucraïna, fa témer els productors de la comarca una baixada de preus de cara a la pròxima campanya de cítrics i caqui de la Ribera del Xúquer.

Hi ha qui parla d’un “efecte psicològic” en el mateix mercat. En aquest sentit s’ha manifestat el president de Copal d’Algemesí, Josep Vicent Torrent. “La cadena sap que tens una porta menys i aleshores et diran: ‘compte, ara el preu és un altre’, explica Torrent. 

El caqui de la Ribera del Xúquer deixarà d’exportar uns sis milions de quilos a Rússia, la quantia a la qual s’aplegà durant l’última campanya, que suposà la xifra més gran de caquis venuts en aquell país fins avui.

Article complet en l'edicio impresa del Levante-EMV o en format digital - Salva Vives http://www.levante-emv.com/ribera/2014/08/21/productores-citricos-caqui-temen-caida/1152279.html

1 comentario:

  1. Les sindicats ben clar han dit, ke es una manera de ke els comerciants especulen els preus als llauradors, o siga abaixar les preus,ja estem prou malament com per abusar més dels llauradors

    ResponderEliminar