viernes, 22 de agosto de 2014

Detingut un jove de Benimodo amb 158 plantes de marihuana


Agents de la Guàrdia Civil de Carlet han desmantellat un laboratori clandestí a Benimodo on s’utilitzaven ‘mini hivernacles’ per al cultiu il·legal de marihuana, segons ha informat l’institut armat en un comunicat. En l’operació, els agents han detingut un jove de nacionalitat espanyola de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de cultiu il·legal de droga.
Els agents hi han decomissat un total de 158 plantes de marihuana, que es trobava en fase de creixement, així com divers material utilitzat per al desenvolupament de les plantes. Agents de l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Carlet investigaven des de mitjan juliol la possible existència d’aquest laboratori clandestí a Benimodo.
El laboratori, situat en una de les habitacions de la vivenda del detingut, comptava amb un innovador sistema per al creixement de la marihuana en una primera fase del desenvolupament, que consistia en l’ús d’uns compartiments que realitzaven la funció de 'mini hivernacles', en els quals es podia dipositar gran quantitat de llavors, que quan es convertien en plantes i adquirien una grandària considerable eren trasplantades a testos per a continuar la fase de creixement.
En l’habitatge s'ha trobat material de ventilació, làmpades calorífiques, filtres d’aire, sistemes de calefacció i il·luminació per al creixement i assecat d’aquestes plantes, així com material per a l’elaboració, plantació i collita. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario