miércoles, 16 de julio de 2014

Èxit de la vetlada als Pinets, organitzada per la Fundació Caixa Carlet























El Paratge Natural dels Pinets es va convertir divendres en l'escenari d'una actuació musical. La iniciativa, 'Vetlades als Pinets', va reunir al voltant de 240 carletins que van assistir a gaudir del concert que va córrer a càrrec de Diablito Tango.

El trio, format per la cantant francesa Nesrine Belmokh, l'argentí Javier Cárdenas i el nord-americà Matt Baker, components de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, va fer passar una vetllada inoblidable als assistents amb tangos, milongues i cançó francesa.

La iniciativa de la Fundació Caixa Carlet, "Vetlades als Pinets", té com a propòsit fer un cicle anual de concerts a la llum de la lluna, en aquest paratge emblemàtic que acull els antics depòsits d'aigua i que té un especial encant per a tots els veïns. Després de l'èxit d'aquest primer concert, la Fundació Caixa Carlet ha anunciat que la pròxima edició constarà de dues o tres actuacions.

A més de la qualitat del concert, l'escenari va ser l'idoni per a gaudir d'una encantadora vetllada amb la perfecció del so, l'ambientació tènue de les llums, la decoració i la lluna plena.


En aquesta primera edició van estar presents l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, el president de la Fundació, Salvador Tapia i tots els membres del patronat de la Fundació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario