lunes, 12 de mayo de 2014

La Coopertiva de Carlet alça el veto del 2010 i permetrà que els socis entren les noves plantacions de caquis



La Cooperativa Sant Bernat de Carlet adoptà en la seua última assemblea una decisió important: la d’alçar el veto que pesava a la incorporació a les instal·lacions de la cooperativa de més producció de caqui, una decisió adoptada el 2010 per a tractar de salvaguardar la rendibilitat de la fruita i que ara els dirigents de la cooperativa han decidit revocar.

No existia una prohibició expressa a noves plantacions de caqui perquè cada soci és lliure d’apostar pel producte que millor s’adapte a les seues necessitats o expectatives, però sí un veto de la cooperativa a acollir més producció.

La cooperativa de Carlet ja es va vore obligada el 2010 a prendre la decisió d’ampliar les instal·lacions per a donar cabuda a tot el caqui que tenia aleshores en producció, és a dir, a tota aquella fruita que ja estava donada d’alta en la cooperativa abans de la data. Després de la decisió, aquesta ampliació permetrà donar resposta a les noves plantacions dels últims anys i a les que previsiblement aplegaran en el futur, encara que hi ha incertesa per l’elevat ritme d’augment de plantacions en l’actualitat. 

Font: Levante EMV

No hay comentarios:

Publicar un comentario