lunes, 7 de abril de 2014

La Guàrdia Civil deté dos veïns de Carlet per assaltar un xalet a Catadau fent-se passar per policies



Quatre falsos policies assaltaren dilluns passat un xalet a la urbanització Lloma Molina al terme municipal de Catadau buscant hivernacle clandestí de marihuana, però s’enganyaren i van irrompre en la casa d’una parella que no tenia res a vore amb la plantació de droga.

Un dels individus s’identificà com a policia perquè els inquilins –una parella de joves andalusos- no demanara auxili, i després entraren en acció altres tres farsants, que registraren el xalet. Les víctimes explicaren als assaltants que no tenien plantes de marihuana en la casa, però aquests insistiren en la recerca de la droga i fins i tot colpejaren el jove davant de la seua parella.

Després de comprovar que deien la veritat, els falsos policies se n’anaren en un vehicle que havien aparcat prop del xalet. Abans de fugir, els individus furtaren el telèfon mòbil i la clau del cotxe dels inquilins perquè tardaren més temps a avisar a la Guàrdia Civil. Les víctimes demanaren auxili a un veí, que els deixà el mòbil perquè telefonaren al 062. Posteriorment, un equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil es va fer càrrec de les investigacions i va detindre dos dels falsos policies a Carlet. La parella assaltada viu de lloguer en el xalet de Catadau des de fa dos mesos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario