viernes, 4 de abril de 2014

'En poques paraules', el primer disc d'Assekes



El grup de música Assekes, format per huit joves de Benifaió i Carlet d’entre 19 i 28 anys, trau el seu primer disc, ‘En poques paraules’. Des de fa set anys toquen junts versionant cançons de grups valencians com Obrint Pas o temes coneguts dels Ska-P. Els estudis musicals al conservatori van fer que s’uniren i començaren a crear els seus propis temes mesclant els estils que més els agraden.

La idea de gravar un CD sempre havia estat en ment d’aquests joves, però no va ser fins a l’any passat quan pogueren fer-ho realitat. Ara, per a promocionar-lo i donar-se a conéixer, han publicat el videoclip del seu primer single ‘Mero’, que ha aconseguit més de 4.500 visites en pocs dies. “No esperàvem tanta acollida i ens ha alegrat, ara intentarem realitzar el màxim nombre de concerts per a promocionar-nos”, expliquen des d’Assekes. Actuacions que porten temps realitzant per tota la Comunitat Valenciana, però també en altres províncies com Barcelona o Conca.

Els temps d’aquest grup valencià han guanyat alguns concursos com ‘Soca-rel’, el concurs del ‘Concert per la llengua’ de Carcaixent o una segona posició en el ‘Landete Rock’.

Pots escoltar i descarregar-te el disc sencer ací: http://assekes.bandcamp.com/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario