jueves, 20 de marzo de 2014

La Guàrdia Civil deté l'home que s'emportà un menor per a exercir la mendicitat



La Guàrdia Civil va detindre dimarts a Oliva un home per haver-se emportat, presumptament, a un menor d’edat amb una greu discapacitat psíquica per a, segons sembla, exercir la mendicitat amb ell, segons denunciaren els pares del xic, que va ser trobat, sa i estalvi, despús-anit. El jove, de 17 anys, va romandre més de 24 hores en parador desconegut.

La mare del menor relatava dimarts al Levante-EMV que a l’adolescent se’l va endur un veí del barri de Villarubia, on resideixen, “per a obligar-lo a demanar diners al carrer”. Segons ella, aquesta és la segona vegada que passa, ja que “fa dos mesos també se l’emportà i va ser la Policia Nacional la que el va trobar a l’estació de Renfe de València, i el tornà a casa”.

Aquesta vegada, el jove desaparegué a les 12.30h del diumenge. La família ho denuncià immediatament en la caserna de la Guàrdia Civil de Carlet i inundà el municipi de cartells amb la fotografia del menor, sol·licitant col·laboració ciutadana. Foren agents de l’institut armat els qui localitzaren el menor i al seu presumpte segrestador a l’estació d’Oliva. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario