jueves, 20 de marzo de 2014

Desarticulen un grup criminal dedicat a la distribució d'heroïna i cocaïna



Agents de la Policia Nacional han desarticulat un grup criminal dedicat a la distribució d’heroïna i cocaïna a Carlet, Benifaió i Algemesí, i ha detingut deu persones, sis dones i quatre homes d’entre 17 i 57 anys. Segons informa el cos policial en un comunicat, als detinguts se’ls imputen presumptes delictes contra la salut pública, tinença il·lícita d’armes, pertinència a organització criminal i estafa.

Els agents realitzaren quatre registres domiciliaris a Carlet, Algemesí i Benifaió, i han intervingut, entre altre material, 507 grams d’heroïna, 72 de cocaïna, un revòlver del calibre 38 spc i 72 cartutxos, una pistola semiautomàtica calibre 9 mil·límetres i tres carregadores amb 81 cartutxos, 28.440 euros, tres matxets i cinc telèfons mòbils.

Les investigacions s’iniciaren el setembre, quan els agents van tindre coneixement que un grup de persones podrien estar dedicant-se a la distribució de substàncies estupefaents a Algemesí. En el transcurs de les investigacions, els policies esbrinaren que aquest grup tenia una distribució de rols i una jerarquia ben establerta, i localitzaren tres punts de venda a Algemesí, Carlet i Benifaió. Els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos, així com la dels integrants que exercien funcions de “mula” o correus entre els distints punts de venda.

Els caps del grup, en tindre coneixement de les primeres detencions, s’ocultaren a un pis de Carlet. Finalment, els agents realitzaren una entrada i registre en quatre domicilis de Carlet, Algemesí i Benifaió, on van detindre a la resta de membres del grup. En l’operació han intervingut agents de la Comisaria d’Alzira, GOES, UIP i Guies Canins. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario