miércoles, 19 de febrero de 2014

L'alcaldessa es reuneix amb el secretari autonòmic de dependència



L'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, s'ha reunit aquest matí a l'ajuntament amb el secretari autonòmic d'Autonomia Personal i Dependència, Manuel Escolano, per a traslladar-li les seues inquietuds respecte al decret que estableix les quanties dels preus públics en l'àmbit de serveis socials (copago dels recursos tant residencials com a centres de dia i de nit a les persones depenents).

En la reunió, que també estava present la regidora de Benestar Social, Manuela Redondo, i la treballadora social de l'Ajuntament, s'ha tractat la situació actual dels usuaris de la residència la Llum i de totes les persones depenents de la localitat que estan en algun servei d'atenció residencial o de centre de dia. L'ajuntament vol aconseguir el major benestar social i personal de tots els ciutadans depenents del municipi de Carlet.

Així mateix, el secretari autonòmic ha aprofitat la seua estada a Carlet per a visitar les instal·lacions de la Residència la Llum i de la Residència Mixta de la Tercera Edat i conèixer de primera mà els serveis que es presten en tots dos geriàtrics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario