martes, 11 de febrero de 2014

La Guàrdia Civil confisca 600 plantes de marihuana d'una vivenda de Carlet



La Guàrdia Civil ha confiscat 600 plantes de marihuana situades a l'interior d'una vivenda de Carlet i ha detingut tres hòmens d'entre 21 i 47 anys.

El passat mes de gener, la Guàrdia Civil començà a investigar la possible existència d'un laboratori de cultiu de marihuana a Carlet i inicà les pertinents indagacions per a poder localitzar-lo. Les investigacions fetes pels agents els van conduir a una caseta de camp situada al nostre terme municipal on tenien el laboratori.

En el registre practicat en la caseta de camp, la Guàrdia Civil va trobar al segon pis un laboratori clandestí dedicat al cultiu de marihuana, que es trobava dividit en dos quartos, amb plantes al seu interior i que depenent de la fase de creixement que es trobaven, estaven situades en una habitació o en una altra.

Aquest laboratori comptava amb tot allò necessari per a l'elaboració de la droga: material de ventilació, llums calorífics, filtres d'aire, sistema de calefacció i il·luminació per al creixement i assecat de les plantes, així com divers material per a l'elaboració, plantació i recol·lecció. Així mateíx, en el registre practicat, la Guàrdia Civil també ha decomissat una escopeta retallada, que es trobava amagada entre llençols al rebost de la vivenda.

Per tot això, divendres i diumenge passat, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de tres hòmens, d'entre 21 i els 47 anys, tots ells de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, delicte de tinença il·lícita d'armes i frau de fluid elèctric.

En total, els agents del cas van confiscar un total de 300 plantes de marihuana en fase de creixement i 300 esqueixos per a la seua plantació, el pes total de les qual ascendeix a 25 quilos aproximadament. Les diligències han passat al Jutjat d'Instrucció número 2 de Carlet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario