viernes, 1 de noviembre de 2013

Carlet s'adhereix al protocol de lluita contra la violència de gènere



L'Ajuntament de Carlet ha ratificat la seua adhesió al protocol de col·laboració i coordinació entre les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i la Policia Local per a la protecció de les víctimes de violència de gènere. Esta incorporació s'ha dut a terme durant la Junta Local de Seguretat, que ha presidit l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, junt amb representants de l'Administració autonòmica, Subdelegació de Govern, Guàrdia Civil i Policia Local.
L'objectiu fonamental d'esta adhesió és establir els criteris bàsics i coordinació que permeten optimitzar els recursos humans i materials de les Forces i Cossos de Seguretat que operen a Carlet per a garantir el compliment eficaç de les mesures judicials de protecció a les víctimes de violència de gènere.
En la lluita contra la violència de gènere “estem tots en la mateixa direcció i les administracions hem de treballar en benefici de les víctimes, tant amb els efectius policials com els servicis d'atenció i aconseguir una protecció integral”, ha manifestat l'alcaldessa. L'adhesió a este protocol facilitarà que la Policia Local puga accedir al sistema de seguiment integral de violència de gènere.

No hay comentarios:

Publicar un comentario