lunes, 21 de octubre de 2013

Crespo visita l'escoleta Ninos



L'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, i l'edil d'Educació, Laura Sáez, han visitat l'Escola Infantil Municipal Ninos de Carlet amb motiu de l'inici del curs escolar 2013/2014.Este centre educatiu per a xiquets de 0, 1, 2 i 3 anys compta enguany amb 102 alumnes i 7 classes. Es tracta del quart curs escolar d'esta jove escola infantil que va obrir les portes al setembre del 2010.  Este curs han sigut admesos el 100 % dels alumnes que van sol·licitar plaça.
La jornada escolar completa és de 8.50 a 17.10 hores durant onze mesos, de setembre al 31 de juliol, amb l'opció de menjador inclosa. L'objectiu d'esta mesura és intentar aconseguir una millor conciliació entre la vida laboral i familiar. L'Escola Infantil Municipal Ninos també disposa de servei addicional de 8 a 9 i de 17 a 18 hores.
Les aules estan equipades amb els elements propis de cada edat; les aules destinades als més xicotets (de 0 a 1 any) compten amb bressols perquè els bebés puguen descansar en comoditat durant els seus períodes de son. La resta d'aules compta amb els jocs pedagògics i didàctics adequats per a cada edat. Així mateix, les instal·lacions es complementen amb un menjador, un pati de jocs i una sala d'usos múltiples.
Totes les aules confluïxen i estan vinculades a un espai exterior de jocs. Entre totes les aules estan emplaçats els lavabos per als serveis higiènics que són espais de vidrieres per a facilitar el control dels xiquets. El personal de l’EI Ninos està compost per 12 persones: 7 tutores (una per aula), una directora, una assessora, 1 monitor de suport, una psicòloga i una cuinera.
L'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, ha indicat que es tracta d'un servei molt important. “L'Escola Infantil Municipal Ninos ha iniciat enguany el seu quart curs escolar de vida. En estos quatre anys s'ha convertit en un servici bàsic en la localitat, oferint el millor servici perquè els alumnes tinguen la formació pedagògica adequada i que els pares puguen conciliar de la millor manera possible la vida familiar i la laboral”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario