viernes, 21 de junio de 2013

La Generalitat deu més d'un milió d'euros a la residència de discapacitats de Carlet



A banda de la visita a la residència de la tercera edat de Carlet, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, i la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez, visitaren ahir la residència de discapacitats psíquics la Llum, que atén a malalts de tota la província de València, però que sosté l’Ajuntament de Carlet pels continuats impagaments de la Generalitat, que sumen més d’un milió d’euros.

L’alcaldessa va dir als representants del Consell que l’ajuntament està plantejant-se seriosament no renovar el conveni, fart d’haver d’avançar els diners que no apleguen de la Generalitat. La Presidència del Consell havia preparat el passeig de Fabra per la residència de majors, la més gran d’Espanya, perquè durant una hora i mitja el president es dedicara a saludar els usuaris del centre.

El periòdic Levante va poder confirmar que l’equip de la consellera es va molestar amb aquesta visita que no estava prevista i que deixava en evidència el discurs oficial, que és que el Consell s’esforça en pagar els deutes. En públic, Fabra havia tret pit, precisament, de “l’esforç“ que realitza el Consell en pagar els deutes els deutes en Benestar Social. El president assegurà que el Consell inclourà dins del pla de pagaments a proveïdors els deutes amb les associacions de discapacitats i residències.

Podeu llegir l’article complet en l’edició en paper del Levante EMV 

No hay comentarios:

Publicar un comentario