jueves, 20 de junio de 2013

Fabra visita la residència de la tercera edat de Carlet



El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha reiterat el compromís ferm del Consell amb les persones majors i ha assegurat que és una prioritat per al Govern valencià garantir els seus recursos assistencials. El Cap de l'Executiu valencià ha realitzat estes manifestacions durant la seua visita a la residència de la tercera edat i centre de dia de Carlet, que enguany compleix el seu trenta aniversari, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Fabra ha destacat que, malgrat les dificultats econòmiques, en 2013 s'han mantingut els recursos destinats a les persones majors, més de 185 milions d'euros dedicats a conservar una extensa xarxa de residències i centres de dia, que compta amb 27.525 i i 5.544 places, respectivament.

Fabra ha subratllat que la residència de la tercera edat i centre de dia de Carlet és un "clar exemple" del compromís del Consell amb les persones majors de la Comunitat i ha recordat que durant 2013 es van destinar quasi 8,7 milions d'euros per a garantir el seu funcionament i 592.000 euros per a millores.

El president ha ressaltat les 550 places de titularitat pública de la residència i les 40 places en el centre de dia i ha afegit que, en les seues instal·lacions, "més de 220 persones treballen al servei de les persones majors dependents prestant una magnífica atenció". Durant la seua intervenció, Fabra ha afirmat que per al Consell és molt important "escoltar, protegir i ajudar a aquells sectors que requereixen una especial cura i atenció, entre els quals es troben les persones majors".

No hay comentarios:

Publicar un comentario