domingo, 30 de junio de 2013

El Suprem reconeix a la DO Caqui del Xúquer l'ús de la marca comercial Persimon



El Tribunal Suprem ha reconegut al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Caqui Ribera del Xúquer el dret a l’ús exclusiu de la marca Persimon per a la comercialització d’esta fruita.
Segons ha informat la Denominació d’Origen en un comunicat, el Tribunal Suprem ha resolt així el recurs presentat per l’empresa Garcia Carrión, (propietària de la marca de sucs Don Simón) per l’ús de la marca. La DO ha subratllat que el Suprem ha fallat “en favor de la convivència pacífica en el mercat de la marca Persimon per a la fruita amb les marques de suc Don Simón, Simon i Simon Life.
Així ho confirma el dictamen del Tribunal Superior de Justícia Valencià, que el 2012 concedí la marca Persimon al Consell Regulador per entendre que no existia cap risc de confusió amb l’ensenya de sucs, ja que estos no són productes substitutius de les “fruites fresques” com al·legava la defensa de J. Garcia Carrión.
Amb Esta sentència, afegeix la DO, s’impedeix que en el futur qualsevol tercer distint de les entitats inscrites en la DO Caqui Ribera del Xúquer autoritzades per ella, usen la marca o terme Persimon en el la comercialització de caquis. Persimon és la marca comercial del Consell Regulador del caqui dur de la varietat Roig Brillant i que garanteix la la seua no astringència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario