domingo, 30 de junio de 2013

Abel Buades podria fitxar per l'Eldense



L’equip directiu de l’Eldense està treballant per conformar el nou equip que posarà en mans del preparador murcià José Emilio Riquelme Galiana, renovat a l’igual que el central canari Ariadne Hernández, així com la continuïtat del porter Imanol Gonzalez i el defensa Adrián Navarro, ambdós amb un contracte en vigor.
No obstant això, la directiva negocia amb diferents jugadors de Segona B i Tercera per a potenciar el planter i aspirar a jugar la promoció d’ascens. Un dels jugadors que vol incorporar el club presidit per Manu Guill és Abel Buades Vendrell, migcampista de 35 anys que juga en el conjunt extremeny de l’Arroyo, equip del grup IV de Segona B.
Abel Buades, que fa 1,82 metres d’alçada, pesa 82 quilos i començà jugant en les categories inferiors de l’Alcúdia, passant a l’Albacete juvenil abans de militar en Tercera i Segona B en les files del Gandia, Onda, Ràcing de Ferrol, Calahorra, Castelló, Nàstic de Tarragona, Cadis, Alacant, Alzira, Toledo, Barakaldo i Arroyo, club extremeny al que pertany actualment. El jugador nasqué fa 35 anys a Benimodo i es troba estudiant la proposta blaugrana, encara que és difícil que vestisca la del Deportivo Eldense, ja que se sent molt a gust en l’Arroyo, conjunt que se salvà del descens a Tercera en quedar classificat en 15a posició. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario