jueves, 23 de mayo de 2013

Els detinguts actuaven de nit i els caps de setmana


Foto: riberaexpress
Com avançàvem este matí, agents de la Policia Nacional han detingut una família responsable d’almenys 13 robatoris en vivendes de la Comunitat Valenciana i s’han decomissat dos revòlvers, 7.000 euros, diverses joies i dispositius electrònics. Les persones han sigut sorpreses de matinada al seus domicilis d’Alzira i Carlet.
Els membres del clan seguien habitualment el mateix modus operandi, actuaven en grups de tres o quatres individus, principalment de nit i durant els caps de setmana per a intentar no ser descoberts. El seu objectiu principal eren els diners en efectiu i qualsevol objecte d’alt valor econòmic i d’una granària menuda per a facilitar el transpor i una ràpida eixida en vehicles i practicant una conducció agressiva. De fet, a les poques hores de cometre els robatoris als domicilis, el grup ja havia aconseguit vendre el botí, bé amb diferents noms en establiments de compravenda d’or de distintes localitats, bé a recaptadors que ho compraven a un baix preu.
El cap de la Unitat de Delictes Violents (UDEV), Salustino Ordóñez, i el cap de la unitat de la policia judicial d’Alzira, Ricardo Gondález, han atés este matí els mitjans de comunicació en una roda de premsa, que ha tingut lloc a la comissaria d’Alzira, on han donat tot els detall de l’operatiu i la detenció d’este grup criminal molt violent. Les investigacions continuen obertes. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario