jueves, 23 de mayo de 2013

Detinguts 12 membres d'un clan familiar a Carlet i Alzira per robatoris en cases


Fotos: riberaexpress
Agents de la Policia Nacional han detingut a Carlet i Alzira 12 membres d'una família, entre ells un menor d'edat, com a suposats autors de tretze robatoris comesos en vivendes de la Comunitat Valenciana. Segons informa la Policia, els membres del clan actuaven de nit, durant els caps de setmana i en grups de tres o quatre persones i buscaven principalment diners en efectiu, joies, mòbils i ordinadors.


En l'operació, desenvolupada de matinada, els agents han confiscat dos revòlvers, 7.000 euros i diverses joies i dispositius electrònics. Les primeres investigacions van començar al desembre de 2012 i després d'identificar els integrants del grup organitzat, els agents van esbrinar que cap d'ells exercia activitat laboral alguna i que podrien estar dedicats a la comissió de diferents delictes com els robatoris en habitatges i locals, robatoris violents a persones i agressions físiques.

Els membres del clan familiar conduïen de forma molt agressiva en eixir dels habitatges robats i així aconseguien, a les poques hores de cometre els delictes, vendre el botí, bé amb diferents noms en establiments de compravenda d'or de diferents localitats, bé a recaptadors que els compraven a baix preu.

Els investigadors van localitzar el lloc de residència dels integrants del grup organitzat i van establir un operatiu per detenir-los. Agents dels GOES i de les UIP van practicar de matinada l'entrada en tres domicilis d'Alzira i un més de Carlet.

Dotze persones han estat arrestades, entre elles un menor d'edat, i s'han recuperat en els habitatges 7.000 euros en efectiu, dos revòlvers del calibre 38 i munició, diverses joies: cadenes, penjolls, rellotges o polseres; i dispositius electrònics de xicoteta grandària: ordinadors portàtils, reproductors de música, telèfons mòbils, càmeres de fotos i tablets.

Als detinguts se'ls considera responsables de tretze robatoris i temptatives de robatori en habitatges i locals comercials, tres delictes de lesions i un de tinença il·lícita d'armes i de pertinença a grup criminal.Les investigacions han estat desenvolupades per agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València i la Brigada Local de la Comissaria d'Alzira.





1 comentario:

  1. avore si tanta faena pa que acaben soltanlos enseguida

    ResponderEliminar