lunes, 20 de mayo de 2013

"Aplega abans un AVE de Madrid a València que un estudiant de Carlet a la Universitat Politècnica"



La línia 1 de Metrovalencia, la més extensa i històricament més abandonada per part de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, creua set municipis de la Ribera: Alginet, Carlet, Benimodo, l’Alcúdia, Massalavés, Alberic i Castelló de la Ribera. Una dada fefaent sobre la situació actual de la línia: aplega abans un AVE de Madrid a València que un estudiant d’Alberic o Castelló de la Ribera -o fins i tot Carlet- a la Universitat Politècnica de València.
Fa ja més d’un any que el Consell eliminà set trens en dies laborables, cinc d’eixida i altres dos de tornada. Les tarifes han augmentat dos vegades en un any, s’ha suprimit la targeta mensual jove, que suposava una reducció del 25%, i s’ha rebaixat aspectes com el compromís de puntualitat, la neteja de trens i estacions o l’atenció a les reclamacions.
En els anys de bonança, l’expresident Camps, anuncià inversions milionàries i un pla anomenat Metroribera, que acostava estos set municipis amb València amb freqüències de pas de cada 15 minuts. No obstant, la realitat és que el temps invertit en aplegar a València en quant a penes ha variat en l’últim mig segle. El passat mes de novembre, unes 300 persones es manifestaren contra les retallades i la falta d’inversió en la línia.
Levante EMV

4 comentarios:

  1. Es que así, como venimos denunciando hace tiempo, solo pueden estudiar los hijos de los "pudientes" a los demás que nos zurzan. Pues nada...que estudien y trabajen los hijos de los políticos y sus alrededores y los demás que se hagan delincuentes...uf que mundo por dios.

    ResponderEliminar
  2. Trist, pero cert. I la freqüencia en hora punta es de mig hora...la nostra sempre de 40 minuts(sense contar els dos primers trens)

    ResponderEliminar
  3. Ostia puta, quejaros de todo ostia! Vivo en Aldaya, que no está ni por asomo lejos de Valencia. Estudio en Burjassot, más cerca todavia. En coche llegas en 10 minutos. Si tienes que coger transporte público tardas como poco 1h en llegar (bus + metro + tranvia). Cerrad la puta boca y buscad a alguien que estudie cerca de donde estudiais o que os pueda dejar relativamente cerca.

    La gasolina está cara SOLO si la tiene que pagar íntegra el dueño.

    Te sorprendería ver cuanta gente nueva puedes llegar a conocer de esta manera.

    Para los más insociables incapaces de hablar con su alrededor www.blablacar.com

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va en serio? Ara resulta que no ens podem queixar per què altres estan pitjor? Vinga ja!

      Eliminar