domingo, 14 de abril de 2013

El Júniors de Carlet participen en el XXIX Festival de la Cançó de la Ribera




Els Júniors MD Carlet participaren ahir en el XXIX Festival del Cançó Júniors de la Ribera, enguany, la jornada ha tingut lloc a Alzira i ha estat organitzada pels Júniors de la parròquia de Sant Joan.


El dia començava a les 09.00 del matí al col·legi Sant Bernat de Carlet, on 120 xiquets i educadors de Carlet es donaren cita per a moure junts cap a la capital de la Ribera Alta. Durant tot el matí els joves gaudiren d'un multitudinari joc amb la resta de centres júniors de la comarca, que acabà amb la celebració d'una eucaristia a la parròquia de Sant Joan, amfitriona de l'edició d'enguany. 


Per la vesprada, el Gran Teatre d'Alzira acollí el festival, les cançons d'enguany havien de fer referència a la campanya que estan portant durant tot el curs "Aniràs on jo t'envie" (Jer, 1,7). El Júniors MD Carlet aconseguiren amb la seua actuació el 4t lloc i un merescut primer premi d'animació i ambientació. Els carletins quedaren a només 6 punts de diferència del primer classificat, Sant Pere, de Sueca. 








No hay comentarios:

Publicar un comentario