lunes, 15 de abril de 2013

Carla Vega es proclama campiona en la II fase de Jocs i en el Trofeu d'Alfàs del Pi

La gimnasta carletina Carla Vega s'ha proclamat campiona en la II fase de Jocs celebrada dissabte a la Pobla de Vallbona. D’esta manera repetia primer lloc en el podi després d'haver-se proclamat també campiona en la I fase. De moment Carla ha aconseguit un total de 14-200 punts en la categoria aleví i ha estat classificada ja per a competir en la fase autonòmica.
Carla Vega va competir també diumenge en el Trofeu d'Alfàs del Pi en el qual també es proclamà campiona en la seua categoria. El Club de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Carlet va acompanyar esta jove esportista que s'ha convertit en una gran promesa per a la gimnàstica rítmica.