lunes, 25 de febrero de 2013

La Guàrdia Civil deté tres persones acusades de 27 robaris en vehicles


Efectius de la Guàrdia Civil ha detingut tres persones, d’entre 27 i 28 anys, acusades de 27 robatoris en l’interior de vehicles a la comarca de la Ribera Alta, segons han informat des de l’Institut Armat en un comunicat.
Amb esta operació ha quedat desmantellat el grup delictiu, que venia cometent els robatoris des de fa uns quants mesos, i que havia causa gran preocupació entre els ciutadans.
La Guàrdia Civil de Carlet obrí el passat més de novembre una investigació en relació amb una sèrie de robatoris amb força en l'interior de vehicles. Fruit d’este operatiu, els agents averiguaren que es tractava d’un grup organitzat format per distints individus. 
Els robatoris tenien lloc principalment en horari nocturn, després de forçar les portes o els panys dels cotxes, o en algun cas fracturant els vidres, per a posteriorment sostraure els efectes de valor que s’hi pogueren trobar.
L'inicia de l’operació s’inicià el passat 11 de gener i finalitzà el 15 de febrer amb una última detenció, on la Guàrdia Civil ha detingut un total de tres persones de nacionalitat espanyola. En esta batuda els agents han recuperat nombrosos objectes procedents dels robatoris, que han sigut entregats als propietaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario