jueves, 28 de febrero de 2013

La borrasca deixa més de 70 litres a Carlet


Les precipitacions al llarg del dia de hui han deixat a Carlet 70 l/m2, demà divendres esta depressió tendirà a desplaçar-se cap a les Illes Balears i, des d'ací, ens impulsarà vents de gregal (més de nord-est) que seguiran deixant-nos un matí prou rebolicat i amb unes precipitacions que seguiran banyant els nostres carrers però, de manera més dèbil. Les temperatures continuaran semblants a les de hui o pujaran una miqueta més. Així i tot, l'ambient serà hivernal i molt fred al carrer.
Dissabte tindrem altre dia de treva i millora momentània. Diem 'momentània' perquè l'atmosfera no sembla que vulga arreglar-se del tot ja que, a partir de diumenge i de cara a inicis de la setmana pròxima, tornarà la inestabilitat més acusada a la nostra població i alguns ruixats més. El que sembla més clar és que este dissabte la pluja ens donarà una treva i serà el millor dia del cap de setmana. Cel entre núvols i clars i temperatures no tan hivernals a les hores centrals. El vent estarà encalmat i l'ambient més tranquil.
Diumenge, el dia presentarà un perfil més insegur i un tant inestable. És a dir, al cel tindrem més nuvolositat que el dissabte i alguna gota o ruixat esporàdic podrà escapar-se en qualsevol moment. Oratge de no fiar-se molt i ambient més fresc en general i humit, ja que el vent de llevant tendirà a anar deixant-se notar a mesura que avance la jornada.
Jovi Esteve

No hay comentarios:

Publicar un comentario