martes, 26 de febrero de 2013

Un cap de setmana replet de curses per als Coixos


Este diumenge s'ha celebrat a Orpesa el Campionat d'Espanya de camp a través de clubs. En representació del Club d'Atletisme els Coixos ha participat l'atleta Javi Colomer, que corre en competició oficial en l'equip Playas de Castellón. Colomer ha fet una bona carrera, quedant en el lloc 38 entre els promeses i ajudant que el seu equip haja aconseguit el cinqué lloc, quedant Javi el segon dels seus.
Les dos carreres populars d'este cap de setmana han estat ben distintes, per una banda una mitja marató (21,095 km.) i d'altra banda una cursa del circuit carreres populars de València (5,335 kms).
Nou han sigut els representants del C.A els Coixos en la la Mitja Marató de Xàtiva, ha sigut un altre èxit per al club carletí sobretot pel que fa a les xiques, ja que les dos que hi participaven han aconseguit trofeu, la gran preparació en la que estaven immerses les dos ha tingut efecte i Mª José Del Pozo (segona veterana A) i a Àngels Gonzàlez (tercera veterana C) han aconseguit pujar al pòdium.
Per últim, la prova on hi ha hagut una participació més nombrosa ha estat la II Carrera Universitat de València, la segona del Circuit de Carreres Populars de la Ciutat de València. Dins dels 24 que han corregut, caldria destacar la bona actuació de Pepe Bosch, 88é de la general i 55é en la seua categoria, entre els vora 6.000 corredors.


No hay comentarios:

Publicar un comentario