miércoles, 27 de febrero de 2013

El projecte Cyrano de l'IES 9 d'Octubre ja és una realitat



De la mà de l'IES 9 d'Octubre veu la llum el projecte Cyrano, una aplicació  orientada a persones amb diferents tipus de discapacitat, que permet controlar els diversos elements del seu entorn.
És una activitat innovadora que tracta de reproduir en tot moment, en la mesura que siga possible, l'ambient laboral, professional i un entorn empresarial.
El projecte Cyrano permet controlar els diversos elements del seu entorn connectats a una xarxa KNX i afegir a este tipus de control aquells elements que no es poden manejar a través de la tecnologia KNX, bé siguen controls remots per mitjà de PDA i/o smartphone, controls per mitjà d'ordres de veu, o bé dispositius multimèdia (televisió, reproductor de DVD, etc.).
Les tecnologies de la informació i la comunicació en el projecte Cyrano estan totalment integrades en el projecte, des de la seua difusió, la captació d'idees, la col·laboració dels centres i l'ús d'estes tecnologies en els mateixos usuaris finals, amb activació d'alarmes, l'ús de videotelefonades, telefonia, missatges multimèdia, pantalles tàctils, internet, càmeres web, etc.
Tot el programa i el seu desenvolupament es basa en la utilització d'equips informàtics i de generació de recursos, perquè a través d'estos equips s'arribe a una aplicació eminentment pràctica que facilite la vida a les persones dependents.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario