viernes, 25 de enero de 2013

Un arbre tombat paralitza la línia 1 de FGV a la comarca


La caiguda d'un pi d'uns 12 metres d'alçada sobre la catenària a les proximitats del baixador de Montortal, obligà a paralitzar ahir al matí el trànsit ferroviari en la línia 1 de Metrovalencia entre les estacions de Castelló de la Ribera i Alginet. La caiguda de l'arbre es produí al voltant de les 07.50 del matí a conseqüència del fort vent, que arribà a ràfegues de 80 quilòmetres per hora durant la matinada d'ahir. Els tècnics de FGV pogueren recuperar la tensió de forma progressiva en distints trams, la qual cosa permeté restablir la normalitat a les 11.30 del matí, segons precisen fonts de l'organisme ferroviari.

A conseqüència de la caiguda de l'arbre quedà tallat el subministre elèctric entre les estacions de l'Alcúdia i Castelló de la Ribera, amb la qual cosa FGV habilità un servei alternatiu d'autobusos. Segons explicaren, el fluït elèctric no aplegava correctament al tram que uneix Alginet amb Castelló de la Ribera i es va haver de procedir al tall del servei en tot el trajecte.

La caiguda de la tensió elèctrica provocà que dos trens que circulaven en eixe moment, un en sentit Castelló de la Ribera i un altre cap a València, quedaren parats sobre la via. Segons precisaren, en el vagó que es dirigia a València viatjaven prop d'un centenar de passatgers, que sobre les 08.20h hagueren de ser traslladats amb autobús fins a l'estació de l'Alcúdia. Les fonts assenyalaren que es van vore afectades les estacions d'Alginet, Carlet, Benimodo, l'Alcúdia, Alberic i Castelló de la Ribera. Els viatgers denuncien que aquest servei no parava en els baixador, la qual cosa va provocar problemes a alguns usuaris.

Carlos Alós - Levante EMV

No hay comentarios:

Publicar un comentario