viernes, 30 de noviembre de 2012

Poalgi consolida la seua presència a França



Poalgi, companyia carletina dedicada al disseny i fabricació d'aigüeres i piques sintètiques i mobiliari de bany i plats de dutxa, ha tancat un acord comercial amb Sanizeo, en virtut del com distribuirà els seus productes a França de manera exclusiva.

Es tracta d'un acord que garanteix la comercialització dels productes de Poalgi al país gal, posa a la seua disposició una xarxa logística de lliurament de comandes a clients francesos i un ampli equip comercial concorde al complex sistema de venda en la distribució comercial del país gal.




El nou soci distribuïdor de Poalgi a França, Sanizeo, té una àmplia experiència en la distribució d'aixeteria i aigüeres de cuina, així com en vendes dirigides tant amb grans superfícies com en botigues independents amb capacitat de decisió de compra a proveïdors com el cas de Poalgi.

Este acord ha estat molt ben valorat per part d'Ángel Mínguez, Gerent de Poalgi, per qui representa un pas avant en la consolidació comercial de Poalgi en un mercat molt exigent i madur la penetració comercial del qual per part de la companyia, representa un exemple de la qualitat dels nostres productes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario