domingo, 25 de noviembre de 2012

Es posa en marxa el "Grup de Teatre Ciutat de Carlet"



Carlet compta amb un nou grup de teatre que començarà el seu camí el pròxim dimecres. El Centre d'Oci i Convivència El Parc acollirà cada dimecres de 20 a 22 hores a partir de la setmana que ve el ‘Grup de Teatre Ciutat de Carlet' format per aficionats i associacions locals com les bandes de música, les comissions falleres i la Coral Polifònica Ciutat de Carlet.
L'objectiu d'este grup de teatre és treballar l'obra “All i pebre i ensalà”, una comèdia musical bilingüe que es va estrenar en 1967 al Teatre Russafa de València, per a poder representar-la durant les Festes Majors de Carlet de l'any que ve. La comèdia tindrà una duració aproximada de 2'5 hores i comptarà amb la participació de més d'un centenar de persones entre actors, cor, cantants, etc.
Dimecres es repartiran els llibrets als assistents i les partitures al cor i als músics. D'esta manera, es posa en marxa a Carlet esta iniciativa cultural que estarà dirigida per Sento Blay i que comptarà amb la col·laboració d'Antonio Rascón (cantant), Carmen Valenci (actriu i cantant), José Madrid (pianista i director musical) i Esther Argilés (coreògrafa i cantant). Des de l'Ajuntament de Carlet s'ha impulsat la creació d'este grup teatral amb diverses reunions informatives encapçalades pel regidor de Cultura, Leo Hernández, i la cessió de les instal·lacions municipals per a dur a terme el projecte.

1 comentario:

  1. No tenia ni idea de la existencia d'aquest grup de teatre...

    ResponderEliminar